[Автомобильное сообщество г. Конотоп ]
Главная » 2012 » Февраль » 18 » Спортивні аксесуари БМВ
14:55
Спортивні аксесуари БМВ
Компанія BMW представила лінійку спортивних аксесуарів M Performance, розроблену спеціально для автомобілів сімейства 1 - 3 - і 5-Series. Її прем'єра відбудеться в рамках Женевського моторшоу, що відкривається на початку березня.

У лінійку аксесуарів входять аеродинамічні елементи обважування кузова, включаючи карбонові передні сплітери, наклейки на кузов, пофарбовані в чорний колір решітки радіатора, різні варіанти рульових коліс (з карбоновими накладками, обшиті замшею, а також з вбудованим в обід дисплеєм, що відображає обрану передачу, або з центральною міткою), вуглепластикові накладки для інтер'єру, насадки на «ручник» і важіль КПП, власна гамма 19 - і 20-дюймових колісних дисків.
Спортивні аксесуари БМВ


Спортивні аксесуари БМВ

Крім того, в гамму M Performance входять спортивні випускні системи, більш потужні гальма, варіанти з доведення підвіски, а також програми з модернізації двигунів. Приміром, перепрограмування блоку управлінням мотором для 120d, 320d і 520d дозволить збільшити потужність 2,0-літрового дизеля з 184 до 200 кінських сил (420 Нм). За словами представників BMW, подібний тюнінг дозволить зменшити час розгону до "сотні" приблизно на одну секунду.

Пізніше в в лінійку додасться і програма тюнинга бензинових турбомотором об'ємом два літри.

В Європі клієнти BMW зможуть замовити на свої автомобілі спортивні аксесуари навесні. У США лінійка M Performance стане доступна влітку.

Просмотров: 600 | Добавил: Flash | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]