[Автомобильное сообщество г. Конотоп ]
Главная » 2012 » Март » 17 » У новій версії гри Angry Birds з'явиться персонаж Кімі Райкконена
17:30
У новій версії гри Angry Birds з'явиться персонаж Кімі Райкконена
Фінська компанія Rovio Entertainment, яка розробила гру Angry Birds, підписала контракт з чемпіоном світу Формули-1 Кімі Райкконеном. Як повідомляє офіційний сайт пілота команди Lotus, в рамках цього партнерства в новій версії гри, що отримала назву Angry Birds Space, з'явиться персонаж, що асоціюється з Райкконеном. Героя зватимуть Ice Bird («Крижана птах») по аналогії з Iceman («Крижаний чоловік») - прізвиськом Кімі. Зображення персонажа буде супроводжуватися номером 9, під яким Райкконен виступає в поточному сезоні Формули-1.

Логотип Ice Bird вже з'явився на кепці чемпіона світу 2007 року. Очікується, що гонщик буде просувати гру Angry Birds Space протягом всього майбутнього сезону. Rovio Entertainment спільно з Райкконеном також планує запустити лінію одягу, присвячену грі. Купити товари з нової колекції можна буде в спеціальному Інтернет-магазині.

«Я частенько граю в Angry Birds під час поїздок, - цитує Кімі Райкконена сайт команди Lotus. - Я вже пройшов перші рівні, але вони весь час додають нові, так що мені потрібно наганяти ».

Угода з Райкконеном стало для Rovio Entertainment другої угоди в Формулі-1: раніше фірма стала спонсором ще одного фіна Хейккі Ковалайнена. Тепер гру Angry Birds рекламують всі пілоти з Фінляндії, на регулярній основі виступаючі в чемпіонаті світу.

теги: гра,
Angry Birds, Кімі, Райконен
Просмотров: 1033 | Добавил: Flash | Теги: Райконен, гра, Angry Birds, Кімі | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]